Luxury Tenojoki

Tenojoki luxyry majoitus

Vuonna 2010 valmistunut huvila, Luxury Tenojoki, sijaitsee Euroopan parhaan lohijoen, Tenojoen  rannalla, Utsjoen Suoppasuvannossa.

Hyvin varustellusta mökistä löytyy muun muassa 52" televisio, jonka yhteydessä  kotiteatteri, tietokone ja internet-yhteys (langaton, nopeus max. 100 mt).

Tasokkaassa mökissä 1 makuuhuone parivuoteella (2 hlö) ja 1 makuuhuone kahdella erillisellä kerrossängyllä (4 hlö), pesuhuone suihkukaapilla, WC ja avokuisti(jossa pöytä ja istuimet). Keittiössä laadukkaat keittiövälineet ja astiasto 10 hengelle. Olohuoneesta puolestaan löytyy, upea, varaava luonnonkivitakka.

Pihapiirissä sijaitsee erillinen 25 m² kelosauna, jossa  löylyhuone puukiukaalla, saunatupa kahdella vuoteella (kerrossänky) ja avokuisti. Saunalla sähkövalo, sähkölämmitys ja sinne tulee myös kylmävesijohto. Mökin ja saunarakennuksen lisäksi pihapiirissä kelohonkainen vierasmaja, jossa majoitustilaa kahdelle henkilölle (2 kerrossänkyä). Myös vierasmajassa on sähkövalo ja sähkölämmitys. Sekä saunarakennus että vierasmaja ovat talvikäyttöisiä.

Uutuutena kesällä 2013 valmistunut kesäkeittiö rannassa.

Kaikkiaan majoitustilaa löytyy maksimissaan 10 hengelle.

"On meidän rannoillamme rauhallista ja turvaisa on rinne tunturin".
- E.Leino -

Varaa majoitus tästäLuxury Tenojoki
Tenontie 4066, 99980 Utsjoki - +358 50 444 0840 (klo: 16-20)