Luxury Tenojoki

Kuningasrapusafarit

Kuningasrapusafarilla pyydetään merten suurikokoista äyriäistä, meristä mahtavimmalla - Jäämerellä.

Suurimmillaan yli 15 kiloiseksi kasvava kuningasrapu on herkullinen ja terveellinen, eikä tällä safarilla tarvitse tyytyä pelkkään maisteluun. Hekumallisen hyvää vatsan täytettä on tarjolla, ammattikokin valmistamana ja esille panemana, vatsan täydeltä.

Matkaan lähdetään aamuvarhaisella, Varangerin vuonolla noustaan rapualukseen ja päivä vietetään upeita vuonomaisemia ihaillen, rapumertoja kokien ja ennen kaikkea – herkutellen.

Luxury lohenkalastusmatka- ja Jäämeren kuningasrapusafari (1.6 – 20.8)

Kun haluat tarjota henkilöstölle, yhteistyökumppanille –tai perheellesi unohtumattoman elämyksen. Tarjoamme yhdistetyn Luxury- lohenkalastusmatkan Tenojoelle sekä jäämeren kuningasrapusafarin. Euroopan parhaalla lohijoella - Tenojoella pääset kalastamaan lohta paikallisten kalastusoppaiden kanssa, jotka tuntevat lohien ottipaikat ja samalla kertovat sinulle saamelaiskulttuurista ja alueen historiasta.  Lisäksi vietämme päivän Norjalaisen ammattikalastajan matkassa jäämerellä. Kuningasrapusafarilla pyydetään merten suurikokoista äyriäistä, meristä mahtavimmalla – Jäämerellä. Päivän aikana sinulla on myös mahdollisuus kalastaa kissakalaa, turskaa, koljaa,  seitä, ruijanpallasta ja muita jäämeren kaloja. 

Torstai

lohenkalastusta Tenojoella

Lähtö tapahtuu Helsinki-Vantaan lentokentältä torstaina iltakoneella klo 17:15 ja lento saapuu Ivaloon klo 18.50. Lentokentältä maastoautokuljetus Utsjoen Suoppasuvantoon (matka 200 km). Majoittuminen luxury mökkiin, jossa illallinen. Illallisen jälkeen et vielä pääse nukkumaan, koska lähdet paikallisen kalastusoppaan seurassa kokeilemaan yökalastusta Tenojoen parhaimpiin ottipaikkoihin (klo 23-02). Ei ole hienompaa, kuin kuulla virvelin jarrun laulavan, kun isoa lohta väsytetään. Joka kalastuskausi mökin läheltä saadaan yli 20 kg lohia, joten varaathan sykemittarin mukaan matkalle.

Perjantai

lohenkalastusta Tenojoella

Hyvän aamiaisen jälkeen lähdetään joelle ja kalastetaan paikallisten oppaiden johdolla (klo 10-14). Välillä tullaan mökille nauttimaan lounas ja otetaan pienet päivälevot. Iltapäivällä lämpiää sauna ja pääset myös kokemaan, minkälaista on uida Tenojoessa. Päivällisen jälkeen valmistaudutaan illan kalastukseen (klo 19-24).

Lauantai

jäämeren kuningasrapusafari

Matkaan lähdetään aamuvarhaisella, Varangerin vuonolla, merisaamelaisessa Nessebyn kylässä noustaan rapualukseen ja päivä vietetään upeita vuonomaisemia ihaillen, rapumertoja kokien ja ennen kaikkea – herkutellen.  Suurimmillaan lähes 15 kiloiseksi kasvava kuningasrapu on herkullinen ja terveellinen, eikä tällä safarilla tarvitse tyytyä pelkkään maisteluun. Hekumallisen hyvää vatsan täytettä on tarjolla, ammattikokin valmistamana ja esille panemana, vatsan täydeltä. Päivän aikana sinulla on myös mahdollisuus kalastaa vapavälineillä kissakalaa, turskaa, koljaa,  seitä, ruijanpallasta ja muita jäämeren kaloja.  Illalla paluukuljetus mökille, jossa saunan jälkeen yhdistetyt rapujuhlat ja lohipeijaiset.

Sunnuntai

Paluukuljetus Ivalon lentokentälle (matka n. 200 km). Lento lähtee Ivalosta alkuillasta ja on takaisin Helsingissä, johon saavut monta kokemusta rikkaampana.

”On ripu kaupungissa liassa ja noessa
ei muista, että ravun koti onkin joessa
jollei liiku yhtään puhtaassa luonnossa
niin silloin väsyy, eikä enää mikään kiinnosta.”
”Ripu Rapu”
-Ella & Aleksi-

Esimerkkipaketti

Kuningasrapusafari

MerikalastusLuxury Tenojoki
Tenontie 4066, 99980 Utsjoki - +358 50 444 0840 (klo: 16-20)